Vahid Halilhodžić dao ostavku!

Šok u Maksimiru! Vahid Halilhodžić dao je ostavku na mjesto trenera seniorske momčadi Dinama i bez ijedne riječi napustio klub. Nakon utakmice s Interom, koju su 'modri' dobili s minimalnih 1:0 Halilhodžić je demonstrativno izašao iz svlačionice, izgrlio se i izljubio s pomoćnicima, te pred novinarima, bez riječi, ušao u auto, zalupio vratima i otišao sa stadiona.

Neslužbeno saznajemo da je uzrok Vahine ljutnje Zdravko Mamić koji je, navodno, ušao u svlačionicu tijekom poluvremena. Zasad nije poznato što je prvi čovjek kluba rekao ili napravio, no ni njegov brat Zoran nije bio s momčadi u drugom poluvremenu. Nitko od igrača nakon utakmice nije htio ništa komentirati, no iz njihovih reakcija na pitanje je li Maminjo bio u svlačionici i je li možda on uzrok Vahina odlaska, može se pretpostaviti da je bilo 'belaja'. Komentar nisu htjeli dati niti Zoran Mamić, Mirko Barišić i Damir Vrbanović.

Također neslužbeno saznajemo da je Vahid nakon utakmice bio potresen i u suzama, što daje naslutiti da je dobio otkaz. S obzirom da Zdravku Mamiću dosad nije trebalo pronaći puno razloga za protjerivanje trenera, može se pretpostaviti da je novo slabašno izdanje Dinama protiv 'diva iz Zaprešića' bio povod da Maminjo otkaže suradnju izvrsnom treneru koji je svakako želio klub uvesti u Ligu prvaka.

izvor: tportal.hr