Vaha imao jednu od najvećih plaća u Hrvatskoj i obolio?

Vahid Halilhodžić, Dinamo, Vahid Halilhodžić, Zdravko Mamić, belkalem
No, Vaha je, čini se, zdravljem platio basnoslovnu plaću, barem tako tvrdi danas, nakon godina dana stresova u Maksimiru.
Vaha imao jednu od najvećih plaća u Hrvatskoj i obolio? (VIDEO)

Vahid Halihodžić odustao je od gotovo svih potraživanja prema Dinamu (1,3 milijna eura u slučaju raskida ugovora), a dobio je 765.000 eura neto, koliko mu je ugovorom i bila predviđena plaća za godina dana rada u Maksimiru. No, čini se da okršaji sa Zdravkom Mamićem nisu bili blagotvorni po njegovo zdravlje.

Vaha tvrdi da zbog zdravstvenih problema možda šest mjeseci ili godinu dana neće raditi.

"Prvo ću se pobrinuti za svoje zdravlje, iako mnogi s podsmijehom gledaju na to. Idem još na preglede, šok je ostavio trag. Neke sam detaljne preglede obavio i rekli su mi da se moram više brinuti o svome zdravlju. Imam nekakvo zadebljanje u vratnoj žili, pojavio se i problem s tlakom, povišen mi je kolesterol, koji nikad nisam imao. Sve je to posljedica šoka. I preporučuje mi se šest mjeseci do godinu dana stanke, pa je moguće da tako i bude", izjavio je Halilhodžić nakon što je izvukao svoje novce i objasnio:

"Odvjetnici su bili sigurni da ćemo pobijediti, u sportskoj parnici i u građanskim parnicama. Vjerojatno im je to bilo važno i zbog postotka. Ali, radi zdravlja nisam želio dalje, a i da javnosti pokažem da nisam ovdje zbog love. Prvo sam čovjek i želio sam to ostati, zato sam odustao od procesa, uzeo sam premije za prvenstvo i kup. A novac znam zaraditi. Vjerujem da sam hrvatskoj javnosti pokazao da sam ostao čovjek", zaključio je Kažem Ja.

izvor: net.hr