Vaha i Dinamo razišli se sporazumni raskidom ugovora!

A to je dosad bio glavni predmet spora Vahe i plavih. Još jučer se nagađalo hoće li Vaha, prođe li liječnički pregled, doći u Maksimiri pokušati voditi momčad plavih, prenosi sportal.hr.

- Bio je na pregledima, i još mu liječnici nisu omogućili da ide na posao - kazao je Vahin odvjetnik Damir Primorac nakon Vahina posjeta liječnicima, ali je i najavio, kao i ljudi u Dinamu, da ima pozitivnih tonova s obje strane i da je sporazumni raskid ugovora vrlo realno rješenje.

- Postojali su pozitivni tonovi s obje strane. Na jednom ručku prije nekoliko dana, ručku delegacija Splita i Dinama, bio sam sa Splićanima, s plavima je bio i Zdravko Mamić. Iako na ručku nije bila tema odnos Dinama i Halilhodžića, Mamić i ja smo se malo izdvojili i razgovarali o tom slučaju. I bilo je jasno da postoji obostrana želja da se dođe do sporazumnog raskida.

Obje strane razmijenile su svoje prijedloge sporazumnog raskida (riječ je o novcu koji će dobiti Halilhodžić), o tome se i razgovaralo. Zdravko Mamić bio je jučer na treningu prve momčadi.

- Kad mi treba mira i odmora dođem i gledam trening ovako sam - kazao je.

Na upit ima li što novo o treneru, rekao je da još nema, ali da bi moglo biti uskoro. I bilo je, samo par sati kasnije Dinamo i Vahid Halilhodžić potpisali su sporazumni raskid ugovora i Vaha više nije trener Dinama. Sad plavi mogu potpisati ugovor s trenerom za kojeg se odluče, a Vaha može potražiti novi posao. Sad već bivši trener Dinama jučer ujutro viđen je u automobilu francuskih registarskih oznaka, očito mu je automobil koji je dosad imao na korištenje vratio Dinamu.