Uvjerljiva pobjeda Cibalije nad Segestom

cibalia
...Segestu, momčad koja je u petom kolu Vinkovčanima nanijela prvi poraz u ovoj sezoni.

Prvo poluvrijeme utakmice proteklo je bez uzbuđenja za malobrojne gledatelje na tribinama, a jedini trenutak vrijedan pažnje dogodio se nakon pola sata igre kada je pogodak iz jedine prave prigode postigao kapetan Luka Muženjak. Primio je loptu na 25 metara od gostujućih vrata i lijevom nogom odlično pogodio.

Nastavak je zato donio sasvim drugu sliku Cibalije koja je u prvih pet minuta stvorila odlične tri prigode koje su morale biti pretvorne u pogodak, ali Nikoli Mandiću i Jakovu Puljiću nedostajalo je preciznosti i mirnoće u samoj završnici. Mnogi su pomislili kako bi se to moglo vrlo brzo vratiti, no onda je stigao pogodak Jakova Filipovića nakon kojeg je sve bilo puno lakše. Konačnih 3:0 postavio je Jakov Puljić već u 60. minuti, a rezultat ove zaslužene pobjede mogao je biti i uvjerljiviji.

Jedinu priliku kod gostiju u nastavku je imao Antonio Hrnčević koji je lijevoj nogom zatresao vratnicu.

Do kraja jesenskog dijela prvenstva igrače Siniše Sesara očekuje još samo jedna utakmica, također domaća protiv Dugopolja, a onda će u 18. kolu biti slobodni zbog odustajanja Pomorca od natjecanja.

Davor Mikulić/HERCEGOVINA.info