Uvjerljiv trijumf Mladosti u Glamoču - prva gostujuća pobjeda u povijesti kluba

HNK Mladost Široki Brijeg, glamoč
. U sklopu 3. Kola Međužupanijske nogometne lige klubova s prostora Hercegbosanske i Zapadnohercegovačke županije ostvarena je i prva gostujuća pobjeda. Naime, HNK Mladost je u Glamoču s uvjerljivih 4:0 bila bolja od domaćeg Šatora.

Za nešto više od pola sata igre domaći vratar je u četiri navrata kapitulirao, a golove za Mladost redom su zabijali Andro Hrkać, Josip Bošnjak, Marin Ćorić i Jadranko Sabljić.

Treba biti pošten pa reći kako konačni rezultat ne oslikava na najbolji način zbivanja na travnjaku, jer su i domaćini imali svoje prilike, međutim vratar Brkić je bio nesavladiv, dok je u momčadi Mladosti realizacija napokon proradila na pravi način.

Epitet igrača utakmice ponio je Andro Hrkać, koji se uz postignuti gol istakao i sa dvije asistencije, međutim kompletna momčad Mladosti zaslužuje sve čestitke na ovom nastupu i najnovijoj pobjedi.

"Ma svi smo odigrali odlično, jer kada se u gostima ovako uvjerljivo pobjedi svi momci moraju biti na visini zadatka. Ovog puta su bili i ova pobjeda je samo potvrda kako dva prethodna rezultata nisu bila slučajna, već kako naša momčad uistinu vrijedi, pa s optimizmom iščekujemo i naredne susrete" - kazao je nakon utakmice Andro Hrkać, te zahvalio na podršci 30-tak navijača, koliko ih je pratilo najnoviji nastup njihove Mladosti.

Poznata širokobriješka buregdžinica "Kod Penavića" odlučila je po povratku u Široki Brijeg častiti kompletnu ekspediciju ovog sportskog kolektiva burekom i jogurtom što je samo još jedna potvrda kako Širokobriježani sve više žive za ovaj sportski kolektiv i jednostavno žele biti dijelom jedne toliko pozitivne sportske priče, priče koja je u vrlo kratkom razdoblju pobrala simpatije i u Širokom Brijegu, ali i širem prostoru Hercegovine.

Rezultati 3. Kola MŽNL-e:
GLAMOČ: Šator - Mladost 0:4
SRĐEVIĆI: Junak - Bužan 4:1
Slobodni su bili Drinovci.

Poredak:
1. Mladost 3 2-1-0 (6:1) 7
2. Junak 3 2-0-1 (11:2) 6
3. Drinovci 1 0-1-0 (1:1) 1
4. Bužan 1 0-0-1 (0:1) 0
5. Šator 2 0-0-2 (0:11) 0

Parovi 4. Kola:
PRISOJE: Bužan - Šator
DRINOVCI: Drinovci - Junak
Slobodna je Mladost.