Uvijek vjerni: Udruga iz Rijeke tražila je micanje trasparenta Vukovar

Uvijek vjerni
"Klub navijača Uvijek vjerni zgrožen je i ogorčen zbog nepostavljanja našeg navijačkog transparenta - Zapamtite Vukovar - prije utakmice protiv Islanda. Saznavši, k tome, da je FARE, dakle udruga Korak ispred iz Rijeke na čelu s Zoranom Stevanovićem inzistirala na micanju tog transparenta osjećamo potrebu reagirati prema hrvatskoj javnosti.

Dugo, dugo upozoravamo na prokazivačku, bezobraznu, pa čak i antihrvatsku histeriju ove udruge koja se, nevjerojatno, profesionalno bavi promatranjem hrvatskih navijača i igrača.

I svih ovih godina doživljavali smo prestrašne stvari, hrvatski navijači prijavljivali su se od strane Farea u Hrvatskoj Uefi i zbog slušanja Thompsonovih pjesama poput Lijepa li si, za koju Stevanović tvrdi da je separatistička, nisu izostajale prijave niti nakon skandiranja - U boj u boj...

Hrvatski nogometni savez, a i mnogi hrvatski klubovi naplaćali su se kazni zbog tih prijava, a pravila što se smije a što ne smije na stadionu određuje sam - Zoran Stevanović.

Dakle, još davno upozoravali smo i Hrvatski nogometni savez na ovu antihrvatsku histeriju u režiji udruge Korak ispred, bar nam je drago da su sada i u Savezu konačno shvatili o čemu je riječ", kažu iz  Kluba navijača „Uvijek vjerni".