Uvijek vjerni: Sramotna reakcija hrvatskih institucija!

Ponajprije, zbog šutnje odgovornih hrvatskih institucija koje uopće nisu reagirale na omalovažavanje hrvatske države i hrvatskih državnih simbola za vrijeme ovog sportskog događaja. Urlanje i zviždanje hrvatskoj nacionalnoj himni, paljenje hrvatskih zastava, uzvikivanje vulgarnih, uvredljivih poruka hrvatskom narodu, i to začinjeno četničkim pjesmama - sve to nije bilo dovoljno da naše državne institucije reagiraju.

Kao što vole reagirati, zapravo se natječu tko će prvi reagirati, kada se na sportskom događaju u Hrvatskoj događaju neželjene pojave. Kao klub navijača uvijek smo bili protiv nasilja i bilo kakve diskriminacije. No, sada smo i te kako frustrirani kada osjećamo da jedno nasilje zaslužuje kritiku, drugo ne!

K tome, i u trenucima kada je hrvatska nogometa reprezentacija pod udarom kritika dužni smo reći da smo i sada, kao i uvijek, uz reprezentaciju i da joj dajemo bezrezervnu podršku na njenom putu prema svjetskoj smotri u Brazilu. Naša repezentacija ima sjajne šanse doseći Svjetsko prvenstvo dogodine i u tom iskoraku potrebna joj je navijačka pomoć koju ćemo joj bezuvjetno pružati, uostalom kako i naše ime kaže - Uvijek vjerni!