FOTO  Uspješan start mladih Plemića na turniru 'Stopama Save Miloševića' u Bijeljini

stopama save miloševića

... preko 2000 malih nogometaša. Osim klubova iz Bosne i Hercegovine na istom sudjeluju i klubovi iz Slovenije, Srbije, Hrvatske, Bugarske i Rumunjske.

Na turniru sudjeluju i četiri uzrasta HŠK Zrinjskog. Dječaci rođeni 2005., 2007. i 2008. godine zabilježili su  dobre rezultate, a oni najmlađi dječaci rođeni 2009. odigrali su tri utakmice i ubilježili jednu pobjedu i dva neriješena rezultata. 

Prvu utakmicu najmlađi Plemići odigrali su protiv vršnjaka iz banjalučkog Borca. Krajnji rezultat utakmice glasio je 1:1, a jedini gol za Plemiće postigao je Roko Krešić.

U drugoj utakmici najmlađi Plemići bili su bolji od svojih vršnjaka iz Čajniča rezultatom 2:1. Golove za Zrinjski su postigli Domagoj Matić i Dominik Koprena, a treću utakmicu Zrinjski je odigrao neriješeno sa ekipom Feniks iz Šabca. Krajnji rezultat glasio je 1:1, a jedini pogodak za Zrinjski postigao je Josip Buhovac.

Plemići se trenutno nalaze na drugom mjestu sa 5 bodova, koliko ima i prvoplasirani Borac iz Banja Luke. Danas Plemiće očekuje odigravanje utakmice sa ekipom Omladinac iz Potočara, a nadamo se i odlasku u završnicu turnira.

HERCEGOVINA.info