Uskoro ‘Open football day’ na stadionu HŠK Zrinjski

Predpioniri prvaci

Manifestacija za kadete (2003. i 2004.godište) i pionire (2005. i 2006. godište) održat će se od 17. do 24. lipnja 2019. godine, dok će se "Open football day" za juniore (2001. i 2002. godište) održati od 24. do 30. lipnja 2019. godine. "Open football day" je nogometna manifestacija koja omogućava svim zainteresiranim nogometašima iz regije, a i šire da pokažu svoja nogometna umijeća i unaprijede svoje znanje.

Ova manifestacija također ima za cilj proširenje članova obitelji Zrinjski. Organizatori manifestacije poručuju svim dječacima da se sudionikom ove manifestacije može postati ako se pridruže kategoriji juniora HŠK Zrinjski Mostar, koji su ujedno i prvaci Premijer Lige BiH U19 i mogući natjecatelji UEFA Youth League. Također, moguće se pridružiti i kadetima i pionirima mostarskog kluba, koji igraju utakmice Premijer Lige BiH U15 i U17 i sudionici su Prve lige HNŽ-a za kadete i pionire.

Također, vrijedno je istaknuti da su neki igrači iz ovih kategorija svojim trudom i zalaganjem došli do potpisivanja ugovora s višestrukim nogometnim prvakom Bosne i Hercegovine - HŠK Zrinjskim iz Mostara. Raspored i satnica za manifestaciju "Open football day" uskoro će biti objavljeni na službenoj web-stranici mostarskog kluba (https://hskzrinjski.ba/teme/vijesti/skola-nogometa) ili na stranici na Facebooku nogometne škole HŠK Zrinjski Mostar (www.facebook.com/nshskzrinjskimostar/ (Škola nogometa HŠK Zrinjski Mostar). Svi ste dobrodošli, poručuju iz HŠK Zrinjski.•