Uprava HŠK Zrinjski: Ne možemo shvatiti da je bh. nogomet postao taocima malog broja huligana

Osjećamo obvezu oglasiti se prvenstveno iz razloga što su nam naši navijači u svakoj ovosezonskoj utakmici bili "dvanaesti" igrač, ali još više zbog činjenice da navijači HŠK Zrinjskog u ovoj sezoni nisu pri ijednome gostovanju dali povoda da im se zabrani odlazak na gostujuće utakmice.

U potpunosti svjesni da su okolnosti i neredi koji su obilježili prošlo kolo Premijer lige imali utjecaja na ovu odluku MUP-a RS-a, ipak ne možemo shvatiti da je bh. nogomet postao taocima malog broja huligana koji kroz nasilje i nerede nanose štetu bh. nogometu, a samim tim i istinskim navijačima koji na utakmice odlaze samo iz sportskih razloga i čiste ljubavi prema svom klubu.

Svjesni da Uprava HŠK Zrinjski ne može ni na koji način utjecati na ovu odluku nadležnih sigurnosnih organa, dužnost nam je izraziti najiskreniju solidarnost i podršku svojim navijačima. Njihova vjernost vrijednostima HŠK Zrinjskog dati će dodatnu snagu momčadi na terenu, a naša je odgovornost i obveza da dokažemo da tu vjernost i zaslužujemo", stoji u priopćenju za javnost iz Uprave HŠK Zrinjski.