Uoči gostovanja kod Hajduka: Everton upozorio navijače koji idu u Hrvatsku

torcida
Upozorio je na to u ponedjeljak Everton svoje navijače, te im je savjetovao da na dan utakmice javnim mjestima u Splitu ne hodaju s klupskim obilježjima i ne ističu ih. Također , engleski klub je upozorio navijače da će domaća policija njihovo i najmanje neprimjereno ponašanje kažnjavati privođenjem, a oni koji budu u pripitom stanju pokušali ući na Poljud, neće biti pušteni.

"Nakon nekoliko sastanaka sa splitskim vlastima, navijačima se savjetuje da tijekom boravka u Hrvatskoj ne ističu klupske zastave u restoranima i barovima, ali ni na javnim mjestima. Također se savjetuje da ne nose klupske boje u ili oko Splita prije i nakon utakmice," piše na službenoj stranici Evertona gdje se obavještava navijače o mjestu okupljanja odakle će ih policija odvesti na stadion, ali ih se upozorava i na strogoću vlasti u Hrvatskoj.

"Svako neprimjereno ponašanje će najvjerojatnije biti tretirano strogo od strane domaće policije, a navijači riskiraju uhićenje i kazne. Svi navijači koji pri ulazu na stadion budu pokazivali znakove pijanstva neće biti pušteni i mogli bi biti privedeni."

Utakmica Hajduka i Evertona je a rasporedu u četvrtak u 21 sat, a engleska momčad na Poljud stiže s prednošću od 2:0.

goal.com