Ultras Pub i Dado Transport u finalu turnira Krehin Gradac 2013

U prvom polufinalnom susretu sastale su se ekipe auto škola Fabijan/club Stage - Dado Transport Š.Brijeg. Utakmica je završila rezultatom 3:4 za ekipu Dado Transport. Strijelci za Dado Transport su bili Ivan Ravić sa dva gola i po jedan gol Ivan ćužić i Tonćo Naletilić, dok su za a.s.Fabijan/club Stage pogodili Sandro Salacan, Marin Šunjić i Ivan Prce.

U drugom susretu se igrala revijalna utakmica izmedju pionira Kr.Gradac i pionira Brotnjo. Utakmica je zavrsila rezultatom 2:2. U drugom polufinalnom susretu sastale su se ekipe Ultras Pub Mostar i Jamatva/cafe bar Schwabo Vrgorac. U lijepoj utakmici s pregršt prigoda sa obje strane Ultras Pub osigurava ulaz u finale s rezultatom 2:1. Golove za Ultras Pub su postigli Marin Suton i Ivan Knezović, a za Jamatvu/c.b.Schwabo je pogodio Dario Martinović.

Turnir se nastavlja u Petak 26.7.2013.utakmicama za treće mjesto i finalnom. Organizator je pripremio i bogatu tombolu u kojoj će se naći preko 40 nagrada u igri. Glavna nagrada je automobil. Naravno za sve nazočne tu će biti  glazba uživo, domaće vino, točeno pivo i razna jela sa roštilja.