Uefa istražuje Wengera zbog mostarca Bore Primorca!

Liga prvaka, Arsenal, newcastle, Arsen Wenger legenda Arsenala, boro primorac, Arsenal
Nakon teških 90 minuta, u kojima je praktično stalno opasno živio, Arsenal je ipak uspio dohvatiti minimalnu 1:0 pobjedu protiv Udinesea. I taj rezultat na Emiratesu trebaju burno proslaviti jer je gotovo sve komplimente za umjetnički dojam dobio Udinese. Gotovo sve, jer Talijani nisu znali zabiti gol, a imali su nekoliko krasnih zgoda...

Teška bitka u Udinama

- Udinese nam je održao pravu nogometnu lekciju, ne sjećam se kad nas je netko na našem Emiratesu tako nadigrao. Stoga moramo biti vrlo zadovoljni ovom pobjedom, ali moramo izvući i prave pouke. U Udinama nas čeka teška bitka iako imamo rezultatsku prednost, ništa još nije gotovo - rekao je nakon utakmice strijelac pobjedonosnog gola  engleski reprezentativac Theo Walcott.

Na Arsenalovoj klupi nije bilo Arsenea Wengera, koji je prošle sezone bio kažnjen jednom utakmicom zabrane vođenja momčadi jer je bio drzak prema sucima tijekom i nakon utakmice s Barcelonom. Momčad je tako s klupe vodio njegov pomoćnik Pat Rice, a tako bi moglo biti i na uzvratu u Udinama!

Wenger je, naime, utakmicu gledao iz lože s drugim pomoćnikom Borom Primorcem koji je, pak, stalno na uhu imao mobitel i prenosio Wengerove savjete Riceu i ekipi na klupi! Sve su to uočile TV kamere i Uefa je pokrenula novu istragu protiv Wengera, koji je odbio doći pred novinare nakon dvoboja.

Usput, Rice se često okretao prema loži, očito tražeći savjete od Wengera jer je Arsenal većim dijelom dvoboja bio "u mišjoj rupi".

izvor: sportal.hr