FOTO  U susret Hercegovačkom derbiju: Zrinjski će na Pecari bodriti nekoliko tisuća navijača

Obije momčadi ove sezone igraju dobro i imaju ambicije za vrh ljestvice, a trenutno je Zrinjski bolje plasiran od svojih domaćina i nalazi se na drugom mjestu sa 17. osvojenih bodova. Plemići sutra mogu tu poziciju dodatno učvrstiti, dok bi domaći eventualnom pobjedom prešli Zrinjski na ljestvici jer trenutno imaju 15. osvojenih bodova.

Izvjesno je da nas sutra očekuje neizvjestan derbi u kome su treneri obije momčadi najavili ofanzivan i napadački nogomet. Interesantno je da su današnji treneri Zrinjskog prije dvije godine bili na suprotnim klupama, tako da danas odlično poznaju svoje protivnike.

Navijači Zrinjskog od 19.05.2007. čekaju pobjedu na Pecari, i već sada je potpuno izvjesno da će Plemići sutra imati navijačku premoć na Širokom i sutra se na derbiju očekuje nekoliko tisuća navijača Zrinjskog koji su uvjereni u slavlje svoje momčadi.

Treneri obije momčadi su pozvali sve navijače na fer i korektno navijanje, a kako će sutra biti na derbiju moći ćete detaljno vidjeti i pročitati na našem portalu.

U našoj fotogaleriji pogledajte kako je bilo na nekoliko prethodnih derbija na Pecari.

HERCEGOVINA.info