U subotu 6. memorijalni turnir 'Ante Erić' u Čitluku

turnir ante erić
turnir ante erić

U subotu, 5. listopada na Gradskom stadionu Bare održat će se 6. memorijalni turnir za mlade nogometaše „Ante Erić“. HNK Brotnjo – Čitluk bit će domaćin i organizator turnira koji je pokrenut u spomen na Antu Erića, sportskog djelatnika i zaljubljenika u nogomet koji je dao nemjerljiv doprinos u radu i razvoju HNK Brotnjo, a uz mlade nogometaše Brotnja na turniru će nastupiti još sedam ekipa.

Na turniru u Čitluku natjecat će se nogometaši rođeni 2009. godine i mlađi, i to podijeljeni u dvije skupine. U skupini A natjecat će se nogometaši Škole nogometa „As“ Međugorje, HŠK Zrinjski Mostar, Škole nogometa „Tiki-Taka“ Mostar i Škole nogometa „Limači“ Čapljina, dok će u skupini B za prolazak u polufinale turnira konkurirati nogometaši Dubrava, HNK Brotnjo, HŠK Posušje i UŠS UniSport Stolac, javlja citluk.ba.

Početak turnira najavljen je za 10 sati, a HNK Brotnjo je uz podršku Općine Čitluk i ostalih sponzora za tri prvoplasirane ekipe osigurao pehare i medalje, dok će ostali sudionici turnira dobiti medalju za sudjelovanje na 6. memorijalnom turniru „Ante Erić“.

Ante Erić bio je nogometaš Brotnja, trener, nogometni sudac, posebno prepoznatljiv po okupljanju djece i predanom radu sa svim dobnim kategorijama u klubu. Uz predani rad u HNK Brotnjo Čitluk pokojni Ante Erić bilježio je uspjehe čitlučkih sportaša i kao novinar.