U Karlovcu uhićen tajnik Udruženja prvoligaša N. Šprajcer

Uhićen je Neven Šprajcer, bivši direktor NK Karlovca, a sada tajnik udruženja prvoligaša, neslužbeno doznajemo. Sumnjiči ga se za davanje mita bivšem potpredsjedniku HNS-a Željku Širiću.

Šprajcer je jučer bio na skupštini kao delegat Karlovačke županije.

Predsjednik Županijskog nogometnog saveza Karlovačke županije, zajedno s Krešimirom Perkovićem i bivšem trenerom Igorom Pamićem, u anonimnom pismu upućenom USKOK-u i nekim medijima optužen je da kupovao utakmice preko delegiranih sudaca i protivničkih igrača da bi karlovački klub ušao u Prvu ligu.

Takve je optužbe kategorički odbio.

- Optužbe su sigurno vezane za moju sadašnju poziciju. Nisam važan ja, ali nisu uspjeli smijeniti ni ljude koji su stali iza mene. Čitav će se život morati igrati skrivača i to ih boli. Nogomet je, nažalost, u vrlo lošoj situaciji. Treba reagirati brzo i kirurški precizno, ali postavlja se pitanje je li novinarstvo danas stepenicu niže kada neki mediji objavljuju anonimna pisma bez ikakvih dokaza i daju prostora čovjeku koji je švercao deset kilograma kokaina - izjavio je Šprajcer prije pet dana prenosi večernji.hr