U Fojnici se igra 12. božićni turnir

U Fojnici se igra 12. božićni turnir
. Sportski događaj koji iz godine u godinu nudi sve kvalitetniju igru te obara rekorde posjećenosti počinje 4., a završava 12. prosinca. Igra se po futsal pravilniku, a rok za prijavu momčadi je 3. prosinca, kada će biti obavljeno ždrijebanje. Kotizacija po ekipi iznosi 200 KM.

Organizatori turnira i ove su godine, uz pomoć pokrovitelja i brojnih sponzora, osigurali bogat nagradni fond u ukupnom iznosu od 6012 KM. Prvoplasirana momčad bit će nagrađena s 4012 KM, drugoplasiranoj će pripasti 1012 KM, ekipi koja se plasira na treće mjesto 512 KM, a na novčanu nagradu može računati i četvrtoplasirana momčad koja će dobiti 212 KM.

Generalni pokrovitelj turnira je Federalno ministarstvo kulture i sporta. Sponzori su Ministarstvo kulture i sporta Srednjobosanske županije, općina Fojnica, Nogometni savez BiH te Nogometni savez SBŽ. Osim navedenih, organizatori su i ove godine dobili potporu brojnih dugogodišnjih partnera, ustanova te sportskih kolektiva i poduzeća, uglavnom iz središnje Bosne, ali i Hercegovine te Hrvatske.