FOTO  U derbiju juniori GOŠK-a uvjerljivi u Jablanici, pobjeda kadeta GOŠK-a

Turbina - GOŠK

Obje kategorije GOŠK-a bile su uspješne te su zabilježile uvjerljive pobjede od 3:0.

Kadeti: Turbina - GOŠK 0:3

Kadeti GOŠK-a nakon lošeg starta zabilježili su drugu uzastopnu pobjedu u prvenstvu. Slavili su uvjerljivo u Jablanici sa 3:0. Gosti su došli u vodstvo golom Falaka u 33.minuti nakon odličnog prodora i asistencije Jurasa. U drugom poluvremenu gosti iz Gabele postižu još dva pogotka preko Soče u 60. i Brajkovića u 63.minuti.

Juniori: Turbina - GOŠK 0:3

Odličnu utakmicu odigrali su juniori Turbine i GOŠK-a te su opravdali ulogu derbija lige. Gosti iz Gabele zabilježili su uvjerljivu pobjedu na gostovanju protiv jedne od najboljih ekipa u ligi. Strijelci za GOŠK bili su Nikolić, Limov i Mlikota. Ovim rezultatom ekipa GOŠK-a ima stopostotni učinak u prvenstvu i nezaustavljivo ide prema novom naslovu jesenjskog prvaka dok su juniori Turbine doživjeli prvi poraz u prvenstvu.

Treba posebno istaknuti i fair play gostujućeg trenera Ante Katavića koji je izišao u susret domaćinima i pristao da se utakmica pomjeri sa vikenda i da se derbi odigra u najjačim sastavima jer većina domaćih igrača nastupa za prvi tim te nisu mogli biti u mogućnosti da nastupe za vikend.

HERCEGOVINA.info