Tudor: Nepošteno je da se Superkup igra na Maksimiru

"Dinamo je favorit, ali favoriti ne pobijeđuju uvijek i pošto se igra jedna utakmica Hajdukove šanse za osvajanje Superkupa rastu", rekao je Tudor na konferenciji za novinare.

Po njegovom tumačenju, Hajduk je u sutrašnjoj utakmici hednikepiran jer igra kao gost dok je Dinamo u prednosti pošto je domaćin.

"Bilo bi logično da se utakmica Superkupa između hrvatskog prvaka i pobjednika Kupa igra na neutralnom terenu", istaknuo je Tudor.

On je također rekao kako je zadovoljan pripremama za sljedeću sezonu, te da će se već na sutrašnjoj utakmici protiv Dinama i na skorašnjem početku novog prvenstva moći vidjeti plodovi i prava slika Hajdukovih priprema.

"Hajduk će igrati kombinatorno, ali će istodobno imati trku i agresiju jer bez toga nema ozbiljne ekipe", kazao je Tudor.

Po njegovom mišljenju, predstojeće hrvatsko nogometno prvenstvo bit će zanimljivo ali, kako je rekao, ne po borbi za prvaka jer je Dinamo favorit, nego u borbi za drugo mjesto.

"Split i Rijeka su se kadrovski pojačali, a Hajduk će s njima biti u borbi za tu drugu poziciju na prvenstvenoj ljestvici", izjavio je Tudor dodavši kako će njegova momčad "u svakoj utakmici iskrvariti".

Danas je također predstavljen i novi dres Hajduka na kojem je ispisan logotip tvrtke Tommy, koja je novi sponzor Hajduka.

Fena