Tudor: Hajduk s nestrpljenjem čeka derbi protiv Dinama

Hajduk, Hrvatski dragovoljac, Hajduk, RNK Split, HNK Hajduk, GNK Dinamo Zagreb, HNK Hajduk, HNK Hajduk, NK Istra 1961, nogomet, prvenstvo hrvatske
"Svaki derbi između Hajduka i Dinama ima veliki naboj i svaki od tih derbija je posebna priča", istaknuo je Tudor na današnjoj konferenciji za novinare.

On je naglasio kako je raspoloženje među igračima Hajduka dobro i svi jedva čekaju utakmicu protiv Dinama.

"Svi s nestrpljenjem očekujemo sutrašnju utakmicu da vidimo gdje je Hajduk u odnosu na Dinamo", kazao je Tudor. Dodao je kako je uvjeren da će sutra na stadionu Poljud doći veliki broj gledatelja i ‘prava atmosfera', što će igrače Hajduka, kako je rekao dodatno motivirati.

"Ne vjerujem da će Dinamo u ovoj derbi utakmici ići na neodlučan rezultat, oni će ići na pobjedu jer imaju kadar igrača koji im to omogućava, ali uz sav respekt prema Dinamu mislim da to sutra neće biti slučaj", istaknuo je Tudor.

Na upit kako komentira derbi na Poljudu u kontekstu najava kadrovskih promjena u vodstvu Dinama, Tudor je kratko kazao kako to neće ostaviti nikakva utjecaja na sutrašnju utakmicu.

Po Tudorovom tumačenju Hajduk u proljetnom dijelu prvenstva igra bolje no u prvom (jesenskom) dijelu sezone.

"Podigli smo u drugom dijelu sezone kvalitetu i razinu naše igre, puno smo zreliji i kompaktniji nego u prvom dijelu sezone", rekao je Tudor.

Uoči sutrašnjeg derbija Dinamo je u vodstvu na prvenstvenoj ljestvici sa 62 boda, dok je Hajduk na drugom mjestu sa 52 boda.

izvor: hina.hr