Trener Vojvodine usred utakmice navijaču prijetio da će mu prerezati vrat

Trener Vojvodine usred utakmice navijaču prijetio da će mu prerezati vrat

Trener Vojvodine Nenad Lalatović ponovo se našao u centru skandala. Srpski tabloid Kurir piše kako je Lalatović na isteku prvog poluvremena utakmice zaradio žuti karton zbog verbalnog konflikta sa šefom struke Radničkog iz Niša Miloradom Kosanovićem, ali tu se verbalni sukob nije zaustavio.

Odmah na početku drugog dijela Lalatović je ušao u novi verbalni konflikt, ovog puta s domaćim navijačima na tribinama, a u jednom trenutku čak im je prijetio i klanjem, što je natjeralo glavnog suca utakmice da mu pokaže put na tribine, na hlađenje. Lalatović se nije smirio ni poslije toga, piše Kurir, pa je  s tribine nastavio sa raspravom i dokazivanjem svoje pravde.

https://twitter.com/grbomadjija/status/1172559261131509760?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1172559261131509760&ref_url=http%3A%2F%2Fnet.hr%2Fsport%2Fna-rubu-sporta%2Fpomahnitali-trener-prijetio-klanjem-usred-prvoligaske-utakmice-u-srbiji-skandal-nevidenih-razmjera%2F

“Podsjetimo, Lalatović je jedno vrijeme sa klupe kao trener predvodio momčad Radničkog s kojim je postigao zavidan rezultat. Na klupi Vojvodine nastavio je s uspjesima, ali i skandalima koji su obilježili gotovo čitavu trenersku karijeru ovog stručnjaka”, stoji u tekstu spomenutog srpskog tabloida.

Inače, nogometaši Vojvodine jučer su u Nišu pobijedili Radnički s 2:1 u prvoj utakmici osmog kola Super lige Srbije. Trijumf Novosađanima donio je Mladen Devetak u 77. minuti susreta. Radnički je dvoboj završio s desetoricom igrača na terenu, pošto je Mihajlović u 83. minuti dobio drugi žuti karton. Vojvodina je prva sa 19 bodova, dok je Radnički peti sa 13.

https://www.youtube.com/watch?v=Vw7OhmMyOXI