Trebaju li Vatreni dobiti lovu za plasman na SP ili ne?

nogomet, Island, Hrvastka, rasprodane ulaznice, Stadion Laugardalsvöllur, dodatne kvalifikacije, Hrvatska nogometna reprezentacija, HNS, Vatreni, premija, nogometna reprezentacija hrvatske, plasman na SP, Island
Premije igračima, pa čak i ‘tuđim' momčadima o kojima ovise uspjeh i sudbina nekog kluba ili reprezentacije, u nogometnom su svijetu normalna stvar, a vodstvo HNS-a će Vatrene u slučaju prolaska Islanda i plasmana u Brazil nagraditi s pola milijuna eura.

Većina čitatelja našeg portala smatra da Modrić, Srna, Mandžukić i društvo ne trebaju dobiti premije za plasman na SP, a dobar dio navijača je izrazio ogorčenje.

Prenosimo dio vaših komentara:

"Ako im treba premija za ovakve stvari, onda ne zaslužuju igrati za Hrvatsku! Nijedan koji uzme premiju za sebe... Neka sve doniraju..."

"Da odbiju te novce napravili bi pravu stvar i vratili publiku na tribine."

"Sramota. Oni za jedan sat zarade što ja ne mogu cijeli život i još im treba premija za dodatnu motivaciju."

"Meni nije jasno kako ih nije sram uopće pomisliti tako nešto? OK, gledajući nogometne cifre 500.000 eura nije puno, ali je puno nama običnom narodu. Skoro četiri milijuna kuna! Zašto HNS taj novac ne uplati nekoj dječjoj bolnici, zar to ne bi bilo pametnije od davanja nogometašima koji, brat bratu, imaju dovoljno na svojim računima? Sramite se svi koji podržavate ovakve stvari, ovo je izgubilo svaki smisao."

"Ulog je mali u odnosu na dobitak, pa je logičan potez. Ipak je igračima to posao, ljubav je sasvim nešto drugo. Pa i na turniru se igra iz gušta i za nagradu."

"Ne znam da li su zaslužili nagradu. Trebali bi se boriti srcem, a ne za lovu. Ovo je repka, a ne klub."

Sportski.net