Treba biti velik i u porazu, ali...: Ronaldova sestra i prijatelji popljuvali Modrićevu Zlatnu loptu

ronaldo i modrić
ronaldo i modrić

Kapetan viceprvaka svijeta i veznjak Reala zasluženo je osvojio ovu nagradu i prekinuo dominaciju Messia i Ronalda, koja je trajala desetljeće.

Međutim, osobe bliske Cristianu Ronaldu opet nisu dobro primile odluku da se nagrada za najboljeg nogometaša svijeta dodijeli Luki Modriću, a ne portugalskom napadaču.

Elma Aveiro i Miguel Paiksao, Ronaldova sestra i prijatelj, žestoko su putem društvenih mreža kritizirali novinare i časopis "France Football" što nisu nagradu dodijelili kapetanu Portugala.

- Na nesreću, ovo je svijet koji živi od korupcije, mafije i k... sina novca. Božija moć je veća od sve te truleži. Bog kasni, no ne zakaže - poručila je Aveiro na Instagramu, gdje je objavila Ronaldovu fotografiju s ranije osvojenom "Zlatnom loptom".

Modrić je na temelju glasova novinara iz gotovo 180 zemalja osvojio prvo mjesto sa 753 boda, dok je Ronaldo zauzeo drugo mjesto s 478 bodova. Paiksao je kazao da je Ronaldo, ipak, najbolji nogometaš svijeta.

- Onaj koji je i više nego dovoljno napravio da bude još jednom proglašen najboljim, nimalo se ne poštuje. Činjenice govore same za sebe. Oni koji ne žele da Cristiano bude nagrađen nikada neće moći prijeći preko brojeva iz nogometne povijesti. On je najbolji nogometaš svijeta i ove godine - dodao je Ronaldov prijatelj.