Tragična vijest pristigla jutros iz Pule: U 24. godini života iznenadno preminuo nogometaš Alen Pamić

U 24. godini života iznenadno je preminuo Alen Pamić, nekadašnji nogometaš NK Karlovca, stariji brat miljenika karlovačkih navijača Zvonka Pamića i sin trenera uz kojeg se vezuju najveći uspjesi karlovačkog nogometa Igora Pamića.

Mladi Žminjac najkraće je boravio u Karlovcu, samo u trećeligaškoj sezoni 2007-2008, u kojoj je bio jedan od najboljih igrača karlovačkog kluba, koji je osvojio prvo mjesto i izborio drugoligaško društvo, no unatoč relativno kratkom boravku u gradu i klubu, navijačima je ostao u lijepom sjećanju i sve karlovačke ljubitelje nogometa veselili su njegovi kasniji uspjesi u Rijeci, ali i brinule vijesti iz Belgije i, potom, Pule, o zdravstvenim poteškoćama.

Alen Pamić čak je tri puta gubio svijest na travnjaku, prvi puta u belgijskom Standardu, potom po povratku u Hrvatsku na treningu pulske Istre 1961. a na kraju i na prvoligaškoj utakmici Puljana protiv Lokomotive. No, opsežne pretrage u Belgiji, Italiji i Hrvatskoj nikada nisu otkrile niti najmanji problem pa tako ni uzrok tih neugodnih scena. Nažalost, na kraju je došlo i do najveće moguće tragedije i mladi talentirani nogometaš preminuo je nekoliko mjeseci prije 24. rođendana - najveća ljubav bila je kobna, jer Alenu je pozlilo dok je igrao mali nogomet s prijateljima. Zabrinut nakon posljednjeg gubljenja svijesti nije čak ni zaigrao u polju, već je nakratko stao na gol, no i to je bilo dovoljno za ovu strašnu tragediju. Pomoći ovog puta nije bilo i preminuo je u bolnici oko 22,30 sati.

KAportal.hr