Tottenham će nagraditi Modrića boljim ugovorom

Luka Modrić, Chelsea, Luka Modrić, Luka Modrić, Luka Modrić, Luka Modrić, Tottenham, Luka Modrić

Londonski nogometni klub Tottenham priprema bolji ugovor za hrvatskog reprezentativca Luku Modrića, kao nagradu za odlične partije u dresu Spursa, piše Guardian.

Modrić je u Tottenham stigao iz Dinama u ljeto 2008. godine, potpisavši petogodišnji ugovor. Iako su Spursi za njega platili odštetu od 16.6 milijuna funti, Modrić po osobnim primanjima dosad nije bio jedan od najbolje plaćenih igrača momčadi s White Hart Lanea.

Menadžer Harry Redknapp opisuje 24-godišnjeg hrvatskog veznog igrača kao nogometaša svjetske klase. U skladu s klupskom politikom, koja nalaže da igrači trebaju primati plaće na osnovi učinka na terenu, Modrić može očekivati bolji ugovor već za sljedeću sezonu. Tim potezom Tottenham, također, želi ''ohladiti'' velike klubove koji pokazuju javno zanimanje za Hrvata. U Engleskoj, to su Chelsea i Manchester United.

Tottenhamov predsjednik Daniel Levy, zakazat će sastanak s Modrićem i njegovim zastupnicima odmah nakon što se Luka vrati s dvotjednog godišnjeg odmora, a koji će početi nakon dvoboja koji će hrvatska reprezentacija odigrati protiv Estonije sljedeće srijede.

Modrić uživa u lijepom razdoblju života i na profesionalnom i na privatnom planu, piše Guardian. Bio je ključni igrač u prošloj sezoni, u kojoj su Spursi osvojili četvrto mjesto i osigurali kvalifikacije za Ligu prvaka, a prije 10 dana, dok je euforija još uvijek bila svježa, oženio se sa svojom dugogodišnjom djevojkom Vanjom. Uskoro očekuju prinovu u obitelji.

Modrić je sretan u Tottenhamu i zadovoljan životom u Londonu. Iako je privukao pažnju Chelseaja i Manchester Uniteda, želi ostati u Tottenhamu i ne može dočekati nastupe u Ligi prvaka, zaključuje Guardian.

jutarnji.hr