Torcida: Pronađite našeg člana, nestalog pomorca Marija Boku!

Iako je 23-godišnji kadet nestao točno 13. lipnja, na blagdan sv. Ante, do danas o njemu nema nikakvih novosti, iako se u potragu uključio i Interpol.

O njegovoj sudbini danas se oglasila i Torcida, čiji je član i nestali Mario.

"Mario Boko, solinski pomorac, član Kluba navijača Torcida Split, nestao je 13.06. u vodama Singapura, nakon što je odradio svoju osmomjesečnu kadeturu i trebao krenuti doma. Deseti dan potrage za nestalim Mariom Bokom prolazi.

Kompanija koja je Maria zaposlila na brod nije dala niti jednu suvislu informaciju o njegovom nestanku jer im ne odgovara negativni publicitet. Nadležne institucije i hrvatska vlada ne rade niti minimum koji je u njihovoj moći kako bi ga se pronašlo.

Torcida se prije par godina našla u sličnoj situaciji nakon incidenta u Žilini kada se Hrvatska država doslovno odrekla svojih građana. Tada smo se sami izborili za pobjedu, a ovaj put naš član treba sličnu pomoć. Pozivamo sve pripadnike Torcide da šalju upite i pritom rade pritisak na institucije, novinare itd.

Nezainteresirana vlada i kompanija kojoj nije u interesu negativan publicitet ne smiju biti prepreka rasvjetljavanju sudbine našeg momka!"


Dalmacijanews