Torcida bojkotira navijanje u prvih 14 min susreta Hrvatska - Gruzija

Torcida bojkotira navijanje u prvih 14 min susreta Hrvatska - Gruzija
Hrvatska nogometna reprezentacija u petak igra protiv Gruzije u Splitu kvalifikacijsku utakmicu za EURO 2012. Torcida je - kao što je bilo najavljivano i ranije - na svojim internetskim stranicama objavila kako će bojkotirati prvih 14 minuta susreta na Poljudu.

„Način na koji su čelni ljudi HNS-a izbjegavali naš stadion punih 14 godina, nazivajući ga pritom 'ukletim' te nudeći splitskoj publici 'mrvice' od prijateljskih i revijalnih utakmica, smatramo krajnje sramotnim i na njega smo dužni reagirati kao grupa koja oduvijek prati Hrvatsku i gaji snažne nacionalne osjećaje!

Na ogradi sjeverne tribine stajat će samo transparent Torcide koji se inače postavlja prilikom igranja reprezentacije i ni jedan više!

Ovim putem pozivamo i sve ostale navijače da nam se pridruže u četrnaestominutnom bojkotu, da svi skupa pokažemo jedinstven stav kako bi gospodi iz HNS-a ukazali da naša najbolja izabrana vrsta predstavlja ponos svih Hrvata i kao takvu nitko je nema pravo dodijeliti isključivo jednom gradu ili jednom stadionu!", stoji u priopćenju.