Torcida bojkotira navijanje u prvih 14 min susreta Hrvatska - Gruzija

Torcida, Hajduk, Torcida, Hajduk, NK Hajduk, Torcida, Torcida, Hrvatska, Gruzija, bojkot, Hajduk, Dinamo, gledanost, Hajduk, inter, Europska liga, Hajduk, kazna, UEFA, Torcida, rođendan, Torcida, HNS, Hajduk, torcida hajduk, Torcida, Hajduk, hajduk split torcida, everton, Poljud, Hajduk, Hajduk, Dinamo
Hrvatska nogometna reprezentacija u petak igra protiv Gruzije u Splitu kvalifikacijsku utakmicu za EURO 2012. Torcida je - kao što je bilo najavljivano i ranije - na svojim internetskim stranicama objavila kako će bojkotirati prvih 14 minuta susreta na Poljudu.

„Način na koji su čelni ljudi HNS-a izbjegavali naš stadion punih 14 godina, nazivajući ga pritom 'ukletim' te nudeći splitskoj publici 'mrvice' od prijateljskih i revijalnih utakmica, smatramo krajnje sramotnim i na njega smo dužni reagirati kao grupa koja oduvijek prati Hrvatsku i gaji snažne nacionalne osjećaje!

Na ogradi sjeverne tribine stajat će samo transparent Torcide koji se inače postavlja prilikom igranja reprezentacije i ni jedan više!

Ovim putem pozivamo i sve ostale navijače da nam se pridruže u četrnaestominutnom bojkotu, da svi skupa pokažemo jedinstven stav kako bi gospodi iz HNS-a ukazali da naša najbolja izabrana vrsta predstavlja ponos svih Hrvata i kao takvu nitko je nema pravo dodijeliti isključivo jednom gradu ili jednom stadionu!", stoji u priopćenju.