Toni Tipurić: Ultrasi su najbolji navijači na ovim prostorima

Toni Tipurić
Protiv Dugopolja dobio je jedno poluvrijeme i ostavio sasvim solidan utisak, Razgovarali smo sa Tonijem poslije utakmice i evo što je rekao za naš portal:

Evo igraš za prvu momčad Zrinjskog, pa kako si zadovoljan svojom igrom?

Uvijek može bolje, i u svakoj utakmici težim da bolje igram. Imali smo danas par dobrih prilika, među njima i ja početkom drugog dijela, ali nismo uspjeli zabiti. Idemo drugu utakmicu pobijediti, te se nadam da će tako i biti.

Prošao je jedan dio priprema, sada slijedi još par pripremnih utakmica, pa što misliš da li ćete vi mladi igrači ostati sa prvim timom?

Iskreno ne znam i ta odluka je na treneru Branku Karačiću. Mi smo zadovoljni i cijenimo to što nas je pozvao na pripreme. Na znam da itko u Premijer ligi ima osam juniora sa prvom momčadi, i to je za svaku pohvalu, kao i nagrada cijeloj ekipi.

Juniori su u prošloj godini ostvarili sjajne rezultate?

Mi smo imali odlične rezultate u prošloj godini. Prvi smo na ljestvici Premijer lige i ušli smo u polufinale kupa. Mi ne smijemo stati na tome i moramo nastaviti dalje tako, te pokušati osvojiti neki od trofeja, a po mogućnosti i duplu krunu.

Znači tvoje mišljenje je da ova generacija može do duple krune?

Ja se iskreno nadam da je to tako, radom, pristupom i nekim odricanjem može se do uspjeha.

Kakva su očekivanja od prvog tima?

Očekivanja su velika, u igri smo za oba trofeja, ali primarni cilj je izboriti Europu.

Što na kraju poručiti navijačima?

Ultrasi su najbolji navijači na ovim prostorima , nadam se da će i dalje biti uz nas kao što su bili do sada. Uz klub treba biti i kada mu ide dobro, ali i kada krene loše, a Ultrasi su ti koji su uvijek uz Zrinjski.

HERCEGOVINA.info