Toni Karačić očekuje tvrdu utakmicu

- To je prazna priča, to da je igra bila dobra, jer rezultat i dalje nije tu, kaže Karačić i ističe da gostovanja i nisu problem Širokog Brijega ovog proljeća.

Odigrao je Široki Četiri utakmice na strani iz kojih je upisao samo dva boda, no često je po Karačiću igra u tim susretima zapravo štimala, što se za domaće oglede (poraz od Željezničara i remi s Borcem) nije moglo ustvrditi.

Mogao je Karačić u Vrapčićima i iznenaditi domaćina s dvije promjene u momčadi (desno je u zadnjoj liniji gurnuo stopera Markića, a Renata s klupe postavio na poziciju zadnjeg veznog), no nije upalilo.

- Markić je dobro odradio posao. Njegova je zadaća bila da blokira Čolića i on je u tome uspio, a to što je isti igrač postigao gol s totalno druge pozicije (pogreška stopera Čutuka op.a.), nije Markićeva krivnja. On je na toj poziciji igrao i u Prijedoru, a kako je klasični defanzivac, to mu ne predstavlja problem. Renato je zaigrao jer su Kožul i Martinović bili nedovoljno spremni zbog ozljeda, pojasnio je Karačić.

Markić je upravo u toj utakmici zaradio treći žuti karton, kao i Barišić na lijevom boku, pa će Karačić za predstojeću utakmicu, gostovanje Olimpika, opet biti prinuđen mijenjati. Posebno je Barišićeva pozicija delikatna, budući da se radi o pouzdanom defanzivcu koji preskače malo utakmica, a gotovo sigurno zamijenit će ga Vlado Hrkać koji je do sada ulazio s klupe. Svi ostali su u pogonu, a bolje im je i da su spremni, jer Karačić ističe kako u nedjelju očekuje nezgodnu utakmicu.

 

- Olimpik je momčad koja prije svega igra tvrdo, daju malo, ali zato i primaju malo golova. Posebno su jaki u destrukciji protivničke igre i na to svakako moramo obratiti pozornost, rekao je Karačić.

O Sarajevu, koje ga čeka u srijedu, još nije htio govoriti, piše Dnevni list.