FOTO  Tonći Kukoč jedan je od nas

kukoc predstavljanje
Sa navijačima Zrinjskog oprostio je emotivnom porukom objavljenom na svom službenom profilu.

Za kratko vrijeme koliko je bio u Zrinjskom i Mostaru stekao je status igrača koga navijači obožavaju. Već na samom dolasku na zidu stadiona pojavio se grafit na kome je stajalo Tonći Kukoč jedan od nas i to je i više nego dovoljna poruka što su navijači o njemu mislili.

Nikada neću zaboraviti suze jednoga malog dječaka nakon što je Zrinjski osvojio naslov prvaka. Dječak je sa ocem došao u krug stadiona da se slika sa nekim od igrača. Otac mu je predlagao da se slika sa nekim od igrača koji su bili tu u krugu, a dječak je jecajući tražio samo Kukoča.

Slična scena ponovila se prije nekoliko dana kada su se igrači družili sa navijačima na Adventu u Mostaru.

Ma kako ga neki predstavljali Kukoč je igrač koga navijači obožavaju. Tako je bilo gdje je god igrao, tako je bilo i u Mostaru.

Mediji mu nisu bili skloni i na sve načine su ga htjeli predstaviti kao zločastog dečka.

U Zrinjskom se nije naigrao, ali ugradio je sebe u titulu koju su Pleići osvojili ove godine. Ovacije koje je Kukoč dobio kada je napuštao teren na utakmici protiv Slobode još su jedan dokaz koliko je bio popularan među navijačima.

Jučer je stigla i službena vijest da su Tonći i HŠK Zrinjski sporazumno raskinuli ugovor. Upravo kao i na dolasku navijaču su mu na odlasku poručili Tonći Kukoč jedan je od nas...

HERCEGOVINA.info