FOTO  Tolo trade novi prvak Makarane Lige prvaka 2017.g!

makarana

Do sada su to redom učinili : HHMNK Radišići, 2011g., JAMATVA/CB Schwabo 2012.g,
CB Monaco 2013.g, Bagušić-Tropicana 2014g, Marina Tučepi 2015g, CB Ancora 2016g,

Golovima zasigurno "siromašno" finale ali za ljubitelje malog nogometa, prava poslastica. Oko 450 gledatelja je moglo dva puta po petnaest minuta uživati u taktičko-tehničkom nadmudrivanju, dviju fizičko spremnih ekipa gdje se i najmanja pogreška kažnjava.

Tolo trade s jedne , Marineta club s druge strane, dvije ne poražene ekipe cijelu Makaranu. Svaka odigrana lopta je bila maximalno točna, minimalan rizik od pogreške iz respekta prema protivniku. Akcije iz knjiga, pristup profesionalan, duel igra možda i najjača na turniru. Iako su na kraju dodijeljena dva crvena kartona, Kazazić i Gotovac, razlog nije bila preoštra ili gruba igra već tehničke pogreške. Filip Bašković
je odlično čuvao mrežu Marinete cluba sve do 19.minute susreta, kada snažno puca Gotovac, kroz gužvu, a Ivor postiže jedini pogodak na utakmici koji je donio naslov prvaka! Nije niti Mišo Lončar na vratima Tolo trade-a bio bez posla.

Kazazić, Zor, Dudu, sijevalo je sa svih strana, ali što bi prošlo kroz blok on bi zaustavio. Međutim Bašković zasluženo odnosi nagradu za najboljeg vratara turnira, s obzirom da je jedan od najzaslužnijih za ulazak Marinete club u finale.

Najbolji igrač turnira : Ivan Gotovac (Tolo trade)
Najbolji vratar turnira : Filip Bašković (Marineta club)
Najbolji strijelac turnira : Tomislav Mrkonjić (Stari dom Ivkošić) 16 pogodaka

1.mjesto: Tolo trade
2.mjesto: Marineta club
3.mjesto: Blato n/c
4.mjesto: Bistro Palma Pusak

U susretu za 3.mjesto, Blato na Cetini se prije "osvježilo" od Bistro Palme Pusak i sa 3:2 odnijelo brončanu medalju! Prvo poluvrijeme 1:1, pogađali su Roguljić za Blato n/c, a Vukić vratio Palmu Pusak u igru krajem poluvremena ! Međutim prekratka klupa je "odnijela" bolji rezultat za Palmu ,a donijela Blatu n/c! Perišić, Marčić, Roguljić su bili rastrčaniji i konkretniji te su u 18. i 19.minuti riješili pitanje pobjednika. Blekić je u 27.min. iz jedne polu kontre tri na dva pospremio za 3:2, ali za više od toga je nedostajalo snage!

Rezultati :
Za 3.mjesto : Blato n/c 3:2 Bistro Palma Pusak
Finale : Marineta club 0:1 Tolo trade