FOTO  Tko je bolji ? HŠK Zrinjski, HŠK Posušje, NŠ Step Junior, HNK Brotnjo, FK Mladost – Doboj ili ŠF Bambinosi ?!

rnk zmaj , Makarska Cup
Ove godine okupili smo 34 kluba iz 5 zemalja - Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Slovenija i Kosovo - ukupno 52 selekcije. Nastupaju svi hrvatski bolji klubovi izuzev Dinama (Hajduk, Rijeka, Osijek), a još bih napomenuo i istaknuo najbolji bosanskohercegovački klub HŠK Zrinjski iz Mostara, koji godinama iskazuje privrženost i vjernost našem turniru. Ove godine smo još osnažili konkurenciju sa slovenskimprvoligašima - Olimpijom iz Ljubljane i NK Krško. Uz tradicionalnog gosta FK Elektroniz Podgorice, ove godine nam dolazi i FK Mogren iz grada prijatelja Makarske, Budve. Vraćaju nam se ove godine i ekipe sa Kosova. Ne bih htio omalovažiti ni nastupe ostalih ekipa, gotovo da nema regije u Hrvatskoj koja nema svog predstavnika u Makarskoj i natu činjenicu smo iznimno ponosni. Doslovno imamo sudionike od Dubrovnika (GOŠK Dubrovnik 1919) do Vukovara (Radnički Vukovar). Puno je tu vrijednih klubova i škola nogometa, koje svojim radom i ponašanjem, čine ovaj naš turnir iznimno kvalitetnim. S obzirom da dvije od tri kategorije igraju veliki nogomet, broj ekipa je nešto manji nego na prošlim turnirima, ali broj sudionika je veći nego prošli put. - uvodno će direktor turnira Talajić.

Početak turnira je zakazan za 27.04 kada će na otvaranju snage odmjeriti NK Omiš i NK Adriatic, dok će prvi od "velike šestorke" na teren Zrinjski protiv Zmaja u 15.50h, pa Posušje u 16.40h, zatim u 18.20h Step Junior protiv Omiša i Brotnjo protiv Adriatica. FK Mladost i Bambinosi su na rasporedu 28.04 u 10.30h i to jedni protiv drugih!

Turnir je organiziran po sistemu igranja u skupinama, prolaz, eliminacijska faza i završnica turnira. Propozicije i pravila turnira, kao i ntervjue trenera, uživo rezultate , raspored, tablice, slike, videa, najave, možete pratiti na www.sportmakarska.com - službeni medijski prijatelj turnira.

Također , svakog dana turnira će te moći poslušati uživo radio emisiju sa početkom u 8.15 te 13.15h putem interneta na www.radiomakarska.com i na 97,6 tj. 98,4 Mhz, gdje će gostovati treneri i igrači sa turnira!

Budite sa svojim malim nogometašima, pratite ih online, bodrite, igrajte nagradnu igru i uživajte u nogometnoj priče podno Biokova!

- Nikad poraz, uvijek lekcija - SportMakarska tim!