Times proglasio Modrića igračem utakmice

Tottenham je slavio na svom White Hart Laneu s 3-1, te osvojio nove važne bodove u utrci za četvrto mjesto koje na kraju sezone vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka. Kranjčar i Ćorluka odradili su cijelu utakmicu u dresu Tottenhama, dok je Luka Modrić izašao iz igre u 89. minuti.

The Times je ''talentiranog malog Luku Modrića'', kako sami pišu, ocijenio s osmicom, te proglasio za najboljeg igrača dvoboja. Niko Kranjčar i Vedran Ćorluka, koji su sudjelovali u akciji kod prvog pogotka (Kranjčar je izveo korner, Ćorluka najviše skočio i prenio Defoeu, koji je lako poentirao iz blizine), dobili su obojica ocjenu šest. Nikola Kalinić, koji je odigrao cijelu utakmicu za Blackburn, dobio je slabu peticu u Timesu.

Zanimljivo da je Sky Sport sasvim drukčije vidio učinak trojice Tottenhamovih Hrvata i jednog Blackburnovog. Ćorluka i Kranjčar zaradili su sedmice, a Modrić tek šesticu oz objašnjenje – ''nije bio u svom najboljem izdanju''. Kalinić je, pak, zaradio sedmicu, najbolju ocjenu kod Roversa!

totalsport