FOTO  Tihomir Tiki Skoko: Moja želja je da se što više djece bavi nogometom

tiki

...i od sutra kreće nogometna škola Tiki-Taka.

Sutra započinje s radom Škola nogometa Tiki-Taka. Kakvo je zanimanje za školu?

Tako je, sutra počinje s radom škola i tada ću vidjeti pravo stanje i broj dječaka, po mojoj evidenciji upisano je preko 80 dječaka, ali mislim da to nije konačan broj, što znači da je interes više nego dobar.

Za koje dobne skupine je ova škola nogometa?

Planirano je da škola bude od 6 do 10 godina, ali zbog velikog interesa roditelja, spustio sam tu granicu, pa se tako upisalo i dosta dječaka od 5 godina (2013. godište), a isto tako djeca koja žele moći će ostati do 12 godine u ŠN "Tiki-Taka", znači do mlađih pionira, a poslije toga cilj nam je da što više djece usmjerimo da nastave svoj nogometni put u klubu kao što je naš Zrinjski, a uz dosta upornosti, rada, zdravlja i sreće možda završe i u nekom velikom europskom klubu

Kakva su tvoja očekivanja kao trenera od ove škole?

Moja želja je da se što više djece bavi nogometom, ustvari bilo kojim sportom, da s osmijehom dolaze na trening i odlaze s njega, da se druže, igraju, putuju, da prožive lijepo djetinjstvo. Ima li u Mostaru i Hercegovini talenata koji će jednog dana biti veliki igrači? Naravno da očekujem i u to sam uvjeren da će netko od tih dječaka upornim radom otići i stepenicu više jer ovo naše podneblje je uvijek bilo poznato po talentima, ali ponavljam cilj je da se bave sportom koji im može donijeti samo dobro u životu, steći će prijatelje za cijeli život.

Možeš li nam reći gdje će škola obavljati treninge i tko su tvoji suradnici?

Škola nogometa "Tiki-Taka" će treninge održavati u balonu sportskog centra "Karting", a u ovaj projekt sam krenuo sam, djeca će biti raspoređena po godištima tako da im mogu svima posvetiti pažnju, do kad ću moći sam to ćemo još vidjeti.

Za kraj poruka našim čitateljima?

Za kraj bih htio zahvaliti svim roditeljima koji su upisali djecu i dali mi povjerenje, a ja ću to pokušati opravdati svojim zalaganjem, trudom da djecu što više naučim kako na sportskom tako i na životnom planu. Pozdrav svim čitateljima Hercegovine info