TEŠKI DANI ZVIJEZDE REALA: Luka Modrić mu je savjetovao da napusti Madrid, transfer je sve realniji

Modrić
Garethu Baleu da napusti klub.

Bale u posljednje vrijeme u Realu više nema status kakav je nekad imao. Brojne ozljede i pad forme dovele su do toga da sve češće početak utakmica dočekuje na klupi, a prednost dobivaju sjajni Isco i Marco Asensio.

Bliski prijatelji

Velšanina su na zub uzeli i navijači koji mu sve češće zvižde, a prije nekoliko su ga dana vrijeđali i u centru Madrida kad je izlazio s jednog promotivnog događaja. Zbog svega je toga Modrić navodno savjetovao Baleu da zatraži transfer. Tako barem tvrdi španjolski portal Don Balon, a prenosi engleski Daily Star koji tvrdi da je Bale nesretan u Realu. Modrić i Bale su igrali zajedno i u Tottenhamu i vrlo su bliski prijatelji, tako da mišljenje našeg igrača Velšaninu puno znači.

I predsjednik Reala Florentino Perez je prošli tjedan priznao da odlazak Balea nije nemoguć.
‘Vidjet ćemo što će se dogoditi'
"Bale je jedan od najboljih igrača koje imamo. Nismo imali ponuda za njega, ali svaki igrač je na prodaju. Vidjet ćemo što će se dogoditi za godinu dana, to nitko ne zna", rekao je Perez.

Bale ima ugovor s Realom do 2022. godine, a već dugo se spominje kako bi ga u svojim redovima želio vidjeti trener Manchester Uniteda Jose Mourinho.

gol.net.hr