Tata Balić potvrđuje da je Andrija jednom nogom u Italiji: Dogovaramo zadnje detalje s Udineseom

andrija balić
... Balić bi potpisao ugovor četiri i pol godine, imao bi godišnja primanja oko 250.000 eura za prvu godinu, računa se na 20.000 eura mjesečno.

To su gabariti koje je službeno ponudio Udinese i sad valja vidjeti može li Betis to pratiti, nadmašiti. Ako Betis ne pomrsi konce. Jučer je stanje na burzi izgledalo da će se s Udineseom posao finiširati tijekom vikenda, a istini za volju, kad sve notiramo, iza ovog zadnjeg skoka Udinesea i pojačane ponude stoji agencija - Falija Ramadanija.

Hajduku devedeset posto odštete
Balić ne bi trebao ići u ponedjeljak put Zagreba, pa put Turske na pripreme, premda je na Hajdukovu popisu, stvari se razvijaju tako da će u - Udinese.

Naravno, 99 posto nije 100 posto.

Otac Ivica Balić priča:

- Kako sad stvari stoje to je Udinese, pojačali su ponudu i pregovaramo možda i zadnje detalje. Ne, još ne idemo na put, čekamo da se sve dovrši. A tko zna, možda se Betis javi evo isti čas nakon šta ja s vama sad razgovaram, ali ako ne, to je onda Udinese. I meni je drago što je to klub koji voli mlade igrače, najbitnije mi je da Andrija napreduje, a onda ima tamo i naš mali Perica Zadranin, to me sve čini zadovoljnim - rekao je otac Ivica.

Zanimljivo je da Balić ima postotak od odštete manji od ostalih, sve iznad milijun eura odštete Baliću pripada - deset posto.

Slobodna Dalmacija