FOTO  Tako to radi ljudina: Slaven Bilić

West Ham United, Slaven Bilić, Chelsea, Slaven Bilić, West Ham United, premier liga, Slaven Bilić, Manchester City, Liverpool, Arsenal, West Ham United engleski klub, Slaven Bilić, Slaven Bilić, West Ham United, Manchester United, Slaven Bilić, nogomet, Slaven Bilić, West Ham United engleski klub, Slaven Bilić, West Ham United engleski klub, Jose Mourinho, Slaven Bilić, West Ham United engleski klub, Slaven Bilić, West Ham United engleski klub, Slaven Bilić, West Ham United engleski klub, Slaven Bilić, West Ham United engleski klub, West Ham United engleski klub, Slaven Bilić, West Ham United engleski klub, Slaven Bilić, reprezentacija Australije
Odnos Slavena Bilića s igračima gotovo je kao obiteljski. Zna se tko je gazda, ali sve je to više na prijateljskoj bazi. To je Slavenov stil, isto je radio i kad je vodio reprezentaciju, a Hrvat u West Hamu već sad ima status ikone.

Čuda je radio u prvoj sezoni, u drugoj mu baš ne ide, ali među navijačima i dalje ima golemu podršku. Između ostaloga, i zbog ovakvih stvari koje se obično ne vide i ne dospijevaju uvijek u javnost. Šteta, jer trebale bi.Izvjesni Matt Hill odveo je sina Alfa na trening. Vidjeli su sve igrače osim Andyja Carrolla kojeg je Alf htio upoznati jer mu je najdraži igrač. Čekali su otac i sin na hladnoći kad se na rampi u svom automobilu pojavio Slaven Bilić.

"Koga čekate? Andyja? Neće vam on doći tako skoro. Radi na snazi u teretani", odgovorio im je Bilić, na što je Alf tužno spustio glavu.

"Ma, upadajte u auto. Idemo vidjeti Carrolla!", ispalio je Slaven