Sutra kreće DFA liga za regiju Mostar: Mladi nogometaši bore se za trofej Luka Lovrić

DFA liga

DFA liga se igra na području cijele Bosne i Hercegovine, a podjeljena je u nekoliko regija s tim da će pobjednici regija nastupiti na završnom turniru koji je planiran za ožujak 2018. godine.

Za regiju Mostar koja je prošle godine dala i dva pobjednika (FK Blagaj 2005. godište i HŠK Zrinjski 2007. godište) nositelj projekta je Arena Sport Centar u kojoj će se sve utakmice i odigrati.

"Kao i prošle godine mali nogometaši će biti podjeljeni u pet kategorija, odnosno godišta, a novitet je da će najbolji igrač kola u svih pet kategorija dobivati i Trofej Luka Lovrić. Također, na kraju lige u završnici iste najbolji pojedinci će dobiti svečani poklon kao i pobjednički trofej Luka Lovrić", rekao je za naš portal Ivo Džidić iz organizacijskog odbora DFA lige za regiju Mostar.

Inače trofej DFA lige za regiju Mostar dobio je ime po mladom nogometašu HŠK Zrinjski Luki Lovriću koji je nastupao na prošlogodišnjem turniru i koji ga je osvojio sa svojim prijateljima iz HŠK Zrinjski godište 2009. (prvaci DFA lige za regiju Mostar i viceprvaci DFA lige na završnom turniru za 2017. godinu. op.a.). Luka je zajedno sa svojom sestrom Lanom poginuo u zrakoplovnoj nesreći koja je potresla regiju u svibnju ove godine.

Portal HERCEGOVINA.info će kao i prošle godine pratiti iz kola u kolo ovo zanimljivo natjecanje.

HERCEGOVINA.info