Sušić objavio spisak igrača za susret protiv Rumunjske

Sušić je za meč protiv Rumusnjske pozvao: Kenana Hasagića, Ibrahima Šehića, Asmira Avdukića, Ognjena Vranješa, Emira Spahića, Adnana Mravca, Borisa Pandžu, Mensura Mujdžu, Senada Lulića, Darka Maletića, Muhameda Subašića, Muhameda Bešića, Senijada Ibričića, Semira Štilića, Miralema Pjanića, Zvjezdana Misimovića, Elvira Rahimića, Harisa Medunjanina, Vedada Ibiševića, Edina Džeku, Sejada Salihovića i Zlatana Muslimovića.

Izbornik je dodao da je duže vrijeme razmatrao da za naredni reprezentativni ciklus pozove Asmira Begovića i Sašu Papca, na što se na kraju i odlučio, ali je dobio negativne odgovore, jer su oba nogometaša trenutno u lošoj formi i smatraju da je povratak u reprezentativni dres bolje ostaviti za drugu priliku.

''Begović nije branio posljednje dvije utakmice i rekao mi je da nije još spreman za reprezentaciju. Papac je putem medija najavio da bi se mogao vratiti, zbog čega sam uz suradnike odmah počeo razmatrati da ga pozovem iako na toj poziciji sada imamo Salihovića i Lulića. Na kraju sam ga odlučio pozvati, međutim i Papac nije u najboljoj formi i bit će bolje da se vrati na nekoj od narednih utakmica'', izjavio je Sušić na današnjoj konferenciji za medije.

Okupljanje dijela reprezentacije zakazano je za 27. svibnja, dok će se ostatak reprezentacije pripremema za susret protiv Rumunjske priključiti 30. svibnja. Reprezentacija će se okupiti u Hotelu ''Hercegovina '' u Sarajevu.

Utakmica protiv Rumusnje bit će odigrana 3. lipnja u Bukureštu, na stadionu ''Giulesti - Valentin Stancescu'' u 21.00 sati, a četiri dana nakon toga BiH u Zenici dočekuje Albaniju na stadionu ''Bilino Polje'' u 20.15 sati.

(Fena)