Šuker je dogovorio prijateljsku utakmicu Hrvatske protiv BiH?

Šuker je dogovorio prijateljsku utakmicu Hrvatske protiv BiH?
Na pomolu je treća. Davor Šuker nedavno je bio u posjetu nogometnom savezu BiH i dogovarao je utakmicu između ove dvije reprezentacije, piše Goal.

- Jedna od opcija je igranje na neutralnom terenu, u nekoj od zemalja zapadne Europe gdje ima puno iseljenika iz Hrvatske i BiH. Tako bi stadion bio pun. Moramo razmišljati kako osigurati novac za što bolje funkcioniranje saveza - rekao je za Anadolu Agenciju potpredsjednik nogometnog saveza BiH Ivan Beus, koji je potvrdio kako je sa Šukerom dogovarao prijateljsku utakmicu. Još se ne zna termin.
Zabijali im aktualni izbornik i predsjednik HNS-a

Protiv Bosne i Hercegovine odigrali smo četiri utakmice, dvije prijateljske i dvije u kvalifikacijama. Sve četiri smo dobili. U travnju 2002. godine Hrvatska je u prijateljskoj utakmici na Maksimiru slavila 2-0 golovima Davora Šukera i Ivice Olića.

U drugoj prijateljskoj utakmici slavili smo 5-3 na stadionu u Sarajevu. Eduardo je zabio jedan gol, a aktualni izbornik Niko Kovač i njegov današnji kapetan u reprezentaciji Darijo Srna zabili su po dva gola za pobjedu Hrvatske.

Slavili smo i u dvije kvalifikacijske utakmice, obje za odlazak na svjetska prvenstva. Prvi put 1996. godine u Bologni 4-1, Bilić i Vlaović zabili su po gol, Bokšić dva. A drugi put 1997. na Maksimiru. Bilo je 3-2 za Hrvatsku, zabili su Bilić, Marić i Boban.

24sata.hr