Stolački Plemić Marko Raguž: Svoje dobre igre posvećujemo bolesnom ocu

HFC Zrinjski, Mostar SG , HFC Zrinjski, Marko Raguž, HFC Zrinjski, Marko Raguž

Marko Raguž iz Stoca jedan je od trojice braće koji bez ikakve naknade nastupaju za HFC Zrinjski.

Za početak kako je došlo do suradnje sa HFC Zrinjski?

"Do suradnje je došlo dolaskom Zdravka Čaglja na čelo kluba. Poziv smo dobili nas tri brata (Darko je dugo lomio zbog duga koji je ostavio prošli predsjednik) , ali ipak je pristao jer nosi dres Zrinjskog dugi niz godina i uz njega je u dobru i zlu".

Ove sezone u dresu Plemića su tri brata Raguž. Kakvi su osjećaji kada tri brata nose dres istog kluba?

"Osjećaj da nas tri brata nosimo dres istog kluba, pogotovo Zrinjskog je nešto posebno".

Stolac je rasadnik dobrih nogometaša. U čemu je tajna? Neraskidive su i veze Zrinjskog i Stoca. Osim Vas u HFC Zrinjski u mladim kategorijama HŠK Zrinjskog nastupaju Čoko i Bošković?

"Stolac i Mostar imaju veliku povezanost što zbog malog što zbog velikog nogometa,to mi je drago i nadam se da će i u budućnosti biti tako. Što se tiče velikog nogometa,Čoke i Boškovića, to su djeca koju sam prije osobno trenirao i vodio kao klince po turnirima,znam kakvi su igrači i vjerujem u njihov uspjeh, samo ponizno i strpljivo i čeka ih svjetla budućnost".

HFC Zrinjski ima veoma težak raspored. Kakve su ambicije kluba u ovoj sezoni?

"Zrinjski ima težak raspored ali to ne znači da ćemo izgubiti svaku utakmicu,bit ćemo svakome tvrd orah i vjerujem da ćemo uzeti dovoljno bodova da ostanemo u ligi, što je i cilj u ovome trenutku".

Kome vi možete posvetiti ove dobre igre u dresu HFC Zrinjski?

"Dobre igre braće Raguž u dresu Zrinjskog posvećujemo tati koji se bori s teškom bolesti (karcinom pluća).On je taj koji nas je savjetovao i kome je bila želja da igramo nas tri brata, nema trenutka kada ne pričamo o nogometu i analiziranju protivnika,obiteljski odradimo taktiku kod kuće i prenesemo je na parket".

Za kraj neka poruka navijačima Zrinjskog i našim čitateljima?


"Poruka svim navijačima i ljubiteljima Zrinjskog je ta da svi ovi igrači igraju bez ikakvih naknada, nemaju primanja i samo je cilj da Zrinjski ostane i digne se u budućnosti kao jak hrvatski futsal klub kojemu je mjesto u samom vrhu .Budite uz ove igrače i domaće utakmice napunite dvoranu kada igramo jer tako dajemo jasnu poruku da smo svi skupa i u dobru i zlu za sveto ime Zrinjski".