FOTO  Stolac prvak KMNL Crkve u Hrvata za don Rajka Markovića!

 KMNL, Marko Raguž, HNK Stolac

Zajedništvo kakvo krasi župu Stolac uz don Rajka Markovića koji je za nas više od župnika, naš prijatelj, brat, otac naša snaga uz dragog Boga i koji nas je pretvorio u jednu veliku sretnu obitelj. Nema tog igrača ni navijača koji nebi ostavio sve za njega i zato je ovaj naslov iskljućivo za našeg Rajka ,čovjeka koji je duboko ušao u srca svih nas!

Znali smo da imamo jednu od najjačih ekipa na turniru i svim srcem smo htjeli uzeti prvo mjesto i tako razveseliti sve naše navijače,ovo je nešto posebno za nas.Put do naslova nije bio lagan:

Pobjede protiv Zagreba (8:1) i Vrbovca (4:0) četvrtfinale pobjeda protiv Šibenika 4:2, polufinale protiv Rame također 4:2 i finale svih finala 3:2 pobjeda protiv jakog Zadra u produžecima. Imamo najboljeg igrača (Darko Raguž) kao i najboljeg strijelca (Josip Bošković).

Zajedništvo kakvo vlada među igračima koji skupa nastupaju od folklora,HNK Stoca i malog nogometa je toliko jako da je ovo samo početak njihove slatke budućnosti. Znamo da je uz nas bio sveti Ilija,zaštitnik i patron naše župe. On nas je gurao kada smo gubili i kada smo padali, On je naš pravi zaštitnik i zato Mu hvala.Doček kakav smo imali sutradan u župi od svih župljana je neopisiv, procesija je bila nama u čast i svi smo bili dirnuti i zahvalni. Bogu zahvalili na svetoj misi i skupa sa kršćanskim pukom proslavili naslov prvaka, rekao je za naš portal Marko Raguž jedan od voditelja  prvaka iz Stoca.

Uz Marka su u stožeru bili još Anđelo Bošković, Nikola Vujnović, Marko Bošković i Željko Marković.

Momčad je nastupila u sastavu:  Darko Raguž, Josip Bošković, Matej Previšić, Nikola Raguž, Antonijo Katić, Mirko Marić, Nedjeljko Marić ,Ivan Bili Perić, Pike Šutalo, Ilija Subašić ,Boris Katičić ,Mario Marić i Nikola Perić.

Portal HERCEGOVINA.info čestita ekipi Stoca na tituli