Stojanović: Odlazim da bih se vratio

HŠK Zrinjski, Danijel Stojanović, HŠK Zrinjski, Danijel Stojanović, HŠK Zrinjski, Hajduk, Danijel Stojanović, Hajduk, Danijel Stojanović, HŠK Zrinjski, HŠK Zrinjski, Danijel Stojanović, HŠK Zrinjski, Danijel Stojanović
Za razliku od većine igrača sa ovih prostora kojima je susjedstvo najdalja destinacija Danijel odlazi u jednu od najjačih liga Europe u Portugal. Njegov novi klub je Nacional, klub u kome je svoju afirmaciju stekao Ronaldo danas najbolji nogometaš na svijetu. Evo što je Danijel izjavio za naš portal uoči odlaska u Prtugal.

"Ne znam što bih sada rekao, u jednu ruku sam malo tužan što odlazim iz Mostara, dok sam u drugu ruku sretan što sam napravio nešto u nogometu. Mostar će mi zauvijek ostati u lijepom sjećanju, kako ljudi tako i klub te naravno Ultrasi naši navijači".

Kako si se inače osjećao ovdje za ove dvije godine?

"Bilo je i dobrih i loših dana za ove dvije godine. Loše ću naravno zaboraviti, a dobre pamtiti zauvijek dok sam živ".

Kada si već spomenuo navijače, možeš li par riječi o našim Ultrasima?

"Ultrasi su uvijek bili naš 12 igrač, bodrili su nas kada nam i nije išlo. Neću ih nikada zaboraviti jer od prvog dana su bili uz mene i ovim putem im zahvaljujem za sve ono što su mi priuštili za ove dvije godine".

Možeš li izdvojiti utakmicu koja ti je najdraža u dresu Zrinjskog?

"Bilo ih možda više, ali nikada neću zaboraviti pobjedu protiv Veleža 2:1 kada smo bili prvaci. Strijelci za Zrinjski smo bili ja i Krešo Kordić, i to je jednostavno neopisivo".

Poruka za kraj?

"Ja ću uvijek rado dolaziti u Mostar. Nadam se da ću još barem jednu sezonu odigrati u Zrinjskom, pa to znači da odlazim da bi se jednoga dana opet vratio u Mostar".

www.zrinjski.info