Što se to događa? U Srbiji usred utakmice preminuo nogometaš

jedanaesterac, HNK Čapljina, FIFA, NS BIH, HŠK Zrinjski, FK Leotar, NK Travnik, FK Borac, rusmir mrković, nogomet, regionalna liga, nogomet, lopta, Mostar, spomenik, regionalna liga, nogomet, smrt nogometaša, nogomet, novo natjecanje
Još jedna tragedija na nogometnim terenima šokirala je svijet. Ovoga puta to se dogodilo u Srbiji, na utakmici u Oreškovici, prenosi vecernji.hr.

Igrač niželigaškog kluba Dobrnja Slaviša Miletić srušio se u 30. minuti susreta. Suigrači su mu priskočili u pomoć, ali bezuspješno. Hitna pomoć stigla je nakon nekog vremena, ali bilo je prekasno pa se samo konstatirala smrt. Svi se pitaju što se to događa u posljednje vrijeme, u razmaku od samo nekoliko mjeseci svijet je napustilo puno mladih nogometaša, većina njih na samom terenu. Najviše se pisalo o smrti kapetana Fiorentine Davideu Astoriju, a preminuli su i Francuz Thomas Rodriguez, norveški mladi reprezentativac Adrian Lillebekk Ovlien, engleski nogometaš Daniel Wilkinson, 18-godišnji Samba Diop, igrač francuskog drugoligaša Le Harvea, kao i hrvatski nogometaš Bruno Boban.