Stjepan je igrao u obrani i čuvao prilaze golu, a bio je pozitivan duh i vrhunski dečko

Stjepan Jukić
Ilustracija/HŠK Posušje

HŠK Posušje još jučer se na svojoj Facebook stranici oprostio od osmero tragično preminulih mladih s fotografijom osam upaljenih svijeća. Danas je pak klub s Mokrog Doca objavio i fotografiju svojih mladih sugrađana uz koju su napisali.

"Doviđenja anđeli...Marija, Mia, Stipe, Ivane, Mirela, Žana, Stipe neka vas Bog dragi i anđeli čuvaju, a uz Boga i anđele vaš prijatelj i anđeo Stjepan Jukić čuvat će vas, kao što je i čuvao gol svog nogometnog kluba iz Posušja", stoji u objavi kluba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stjepan Jukić jedno je vrijeme trenirao u omladinskim selekcijama kluba. Trener mu je između ostalih bio i Damir Ramljak.

"Stjepana sam trenirao prije nekih tri godine, 2017. godine. Igrao je obrambenog igrača najčešće na poziciji stopera ili desnog bočnog. Imao je nekih prekida, ali došao je i do juniorske momčadi kluba."

Samo riječi hvale ima Ramljak za njega.

"O njemu mogu reći samo najbolje i najljepše stvari. Bio je jako dobar kao osoba, bio je pozitivan duh maksimalno. Jedan kulturan i vrhunski dečko. Jako mi je teško i žao zbog ovoga što se dogodilo. Sve nas je ovo jako pogodilo", rekao nam je tužna glasa Ramljak.

I tajnik kluba Mate Stipić jako potresen kratko nam je rekao.

"Negdje sam pročitao da je Stjepan bio vratar, moram reći kako je on u našim omladinskim kategorijama igrao u obrani, čuvao je prilaze golu. Što da vam kažem, ovo je nezapamćena tragedija. Razgovarao sam i s dečkom koji je prethodnu noć bio s njima, svi smo potreseni i pogođeni. Neka im Bog da vječni mir, a njihovim obiteljima utjehu", rekao je Stipić.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.