Stiže ponuda za Modrića i Rakitića, iznos je nevjerojatan!

Stiže ponuda za Modrića i Rakitića, iznos je nevjerojatan!

Najviše medijskog prostora zauzeo je mogući transfer Luke Modrića u Inter, o kojem se danima piše. Svi čekaju sastanak čelnika Reala Florentina Pereza s hrvatskim igračem, nakon kojega će biti jasno pridružuje li se Luka reprezentativnim kolegama  Perišiću, Brozoviću i Vrsaljku.

No, dok svi razmišljaju o tome, prema pisanju španjolskog Don Balona, u utrku bi se mogao uključiti i francuski gigant PSG. 

No, on se ne bi zaustavio samo na dovođenju Modrića, već mu želi pridružiti i Rakitića iz Barcelone. "Hrvatska je na SP-u došla do finala, a najviše zasluge za to ima dvojac u veznom redu. Predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi se zaljubio u njih dvojicu i želi ih u paketu u svom klubu", piše Don Balon. O

U članku se navodi da se prošle godine uložilo u Neymara i Mbappea, ali da se vidjelo kako im nedostaje vrhunskih igrača u sredini terena. Zbog toga razmišljaju o hrvatskom dvojcu, a ponuda bi, tvrdi Don Balon, bila nevjerojatna! PSG je navodno za Modrića spreman izdvojiti i do 200 milijuna eura, dok bi Barci za Raketu ponudio 100 milijuna eura.