Štimac: Odustajem ako dođe Boban, a odu Vlatko i Srebrić

Nekoliko skupštinara nakon izbora u prosincu promijenila je svoje mišljenje, potvrdio je još jednom Igor Štimac u Dnevniku HTV-a nakon što je danas, oko 15 sati predao potpise 23 skupštinara i njima najavio da zahtjeva ponovno održavanje izvanredne skupštine, piše 24sata.hr.

- Pozvali smo se na pravnu državu i institucije, no shvatili smo da će to biti teško. Druga strana poseže za čistim odgađanjem i kupovanjem vremena. Nisam još dobio zapisnik sa skupštine koji je u Ured državne uprave došao početkom siječnja - kazao je razočarani Štimac.

Uložit će sve napore da nogomet u Hrvatskoj postane kvalitetniji.

- Ne bih li dokazao da mi je stalo do boljitka hrvatskog nogometa, sutra sam spreman odustati od svega i to ako Zvone Boban preda svoju kandidaturu, a Marković i Srebrić odluče otići - jasno je sve izložio Štimac.

Poraženi kandidat na izborima vjeruje da se nogomet kod nas igra isključivo zbog profita jedne osobe. I opet ponavlja svoj program.

- Ja želim voditi nogomet u više smjerova. Vodeći ljudi naših klubova moraju shvatiti da neće biti veliki dok oni koji su mali - ne budu veliki. Moramo se uskladiti s društvom. I definitivno se moramo okrenuti amaterskom nogometu - jasan je bio Štimac.

Ako kojim slučajem HNS ne želi ponoviti spornu skupštinu Štimac najavljuje da će ju sam organizirati.