Štimac i Vatreni "zapalili" Čapljinu

Više od 300 kockastih dresova našlo se na ulici Čapljine, gdje su uz baklje i pjesmu ''Uvijek vjerni'' dočekani prvo izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Igor Štimac, te reprezentativci Ivica Olić i Nikica Jelavić.

Povod njihovog dolaska bilo je osnivanje Udruge navijača hrvatske nogometne reprezentacije ''Uvijek vjerni'' u Čapljini, a udruga će, kako nam je kazao povjerenik Dario Arapović, djelovati na prostoru Čapljine, Stoca, Neuma, Ljubuškog i Čitluka.

U trenutku kada su mnogobrojni ljubitelji vatrenih tražili potpise od izbornika i reprezentativaca, dogodilo se još veće iznenađenje - u caffe bar ''Hennessy'', gdje se održalo okupljanje, odjednom su došli Marko Perković-Thompson i Mate Bulić, koji su atmosferu doveli do usijanja.

Thompson, Bulić, Štimac, Jelavić i Olić družili su se tako više od dva sata sa Čapljinkama i Čapljincima, potpisujući brojne dresove, kape, knjige i fotogarfirajući se sa vjernim navijačima vatrenih.

Štimac je za ČA::portal istaknuo kako je Hercegovina oduvijek bila veliko uporište navijača hrvatske nogometne reprezentacije, te kako je njemu osobno i cijeloj reprezentaciji iznimna čast i zadovoljstvo boraviti u Hercegovini, gdje su uvijek toplo dočekani i gdje njihove aktivnosti prati više tisuća ljudi, što se dokazalo na treninzima u Međugorju i Mostaru, kao i na današnjem okupljanju u Čapljini.

Foto i tekst: ČAportal