Srna: Šahtar je još uvijek moj klub

'Nisam ništa potpisao i nikada nisam pregovarao s Chelseajem', rekao je Darijo Srna za klupske stranice, još uvijek svog kluba, to jest Šahtara. Prema uvodom dijelu teksta, Srna je nazvao press ured svog kluba da bi dao sljedeću izjavu i demantirao napise koji su danas preplavili svjetske medije.

'Umoran sam od medijskih naklapanja o meni i mojoj budućnosti. Zbog toga sam odlučio izaći u javnost s izjavom iza koje stojim potpuno i odgovorno. Nisam nikada pregovarao, niti potpisao ništa, niti sam dao bilo kakvu izjavu nekom mediju. Sve ovo je čista izmišljotina. Na odmoru sam i još uvijek sam igrač Šahtara. To je moja momčad. S svojim suigračima ću 12. lipnja na pripreme kluba', objasnio je Srna.

'Ako je neki klub zainteresiran za moje usluge, slobodno se može javiti gazdi Rinatu Ahmetovu i mom agentu. Samo oni mogu odlučiti o mojoj sudbini, ako se ukaže takva potreba', zaključio je Srna.

Prema tome, svi napisi o odšteti od 20 milijuna eura i četiri i pol milijuna godišnjoj plaći za sljedećih četiri godine, očito su izmišljotina.

tportal