Srna: Osvojili smo važna tri boda

Eduardo da Silva sudjelovao je s posljednjih petnaestak minuta igre u njoj, dok je Darijo Srna, kapetan momčadi, odigrao kompletan susret kojeg je i prokomentirao:

- Bez iznimke svi su igrači zaslužni za ovu pobjedu. Iskreno, do pobjede smo trebali stići već nakon prvog poluvremena, no nismo briljirali prije odlaska na odmor. Pribrali smo se zato u nastavku, počeli bolje igrati što nam je i donijelo tri gola, a moglo je i više. Najvažnije je to što smo stigli do tri vrlo važna boda protiv dobre momčadi.

- Naravno da smo zadovoljni budući da nismo imali mnogo vremena za pripremu budući da smo samo tri dana ranije igrali protiv Metalista (pobjeda 2-1, op.a.). Sada smo na šest bodova, a toliko ih ima i Arsenal. Okrećemo se onome što slijedi, a to je utakmica protiv kijevskog Dinama.

* Što vam je trener Mircea Lucescu rekao tijekom poluvremena utakmice protiv Brage?

- Da se moramo pribrati. U prvome poluvremenu je bilo teško prebacivati se iz obrane budući da je suparnička momčad bila aktivna u igri na našim veznjacima. Drugi dio donio je promjenu, za nas - nabolje.

Nakon 180 minuta igre u svojoj skupini Šahtar još uvijek ima čistu mrežu, a šest bodova osvojio je uz četiri postignuta gola. Londonski Arsenal vodeće mjesto izborio je uz razliku pogodaka 9-1. Partizan i Braga su sa nulom na bodovnom kontu.

Totalsport